AKTUELLT

Kontorsgruppen förvärvar Ricohs printeravdelning​

Kontorsgruppen har sedan starten 1993 varit Sharp partner i Norrbotten men i år väljer vi att expandera och utöka vår familj genom att välkomna Outright Solutions/Ricoh Norrbottens printerverskamhet till oss.

– Förvärvet passar utmärkt i vår forsatta satsning att erbjuda en bredd och en helhet till våra kunder i hela länet, säger Kontorsgruppens vd Mats Kahn.

I och med detta förvärv så tar vi oss an Ricoh Sveriges centrala avtal i Norrbotten som inkluderar organisationer som Luleå kommun, Luleå Tekniska Universitet, försvaret med flera som från och med första juli får en ny serviceleverantör.

– Vi ser att Norrbotten expanderar i en rasande takt inte minst inom gruv stål och träindustrin. Dessa stora satsningar gör att kunderna uppskattar en helhetsleverantör som står starka inför framtiden, säger Kontorsgruppens ägare Magnus Nordlund.

I förvärvet välkomnar vi även servicepersonal och säljare från Outright Solution/Ricoh Norrbotten vilket resulterar i att vi på Kontorsgruppen nu har 23 anställda varav 13 arbetar med service ute hos kunder i Norrbotten. Utöver vår utökade printerverksamhet så erbjuder vi fortfarande även kaffe/varumaskins-tjänster, kontor och städmaterial, mötesteknik, kassasystem och telefonitjänster.

 

Läs mer om vår utökning i vår artikel hos Affärer i norr. 

Har du några frågor?

Telefon växel och support:
0920–156 26

Kontorsguppen
Bangårdsgatan 14
972 35 Luleå