Om oss

Allt från samma ställe.

Skriv ut, kopiera, skanna och skapa egna, snyggt häftade och inbundna dokument.
Våra installationer synkroniseras med din IT-miljö och ger dig ett helhetsgrepp och trygghet. Som bonus får du lägre kostnader.

Letar du efter en lokal leverantör med hög kompetens och kunskap? Ett företag som står för kvalité och service? Är ett brett sortiment med miljömärkta varor viktigt för dig Önskar du en helhetslösning- där du bara har en enda motpart, vare sig det handlar om er kommunikationslösning, ert kontorsförråd eller påfyllning av kaffe?

Bra, då har du kommit rätt. Vi finns där du behöver oss. När du behöver oss. Vi gör din arbetsdag behagligare med gott kaffe, en bra kopieringsmaskin, en fungerande telefonväxel, fina kontorsmöbler och kontorsmaterial i lager. Kontorsgruppen är aldrig längre bort än ett samtal.

Välkommen till Kontorsgruppen

Vi har många års erfarenhet av kontorsbranschen och brinner för att ge dig en unik lösning. En lösning som förenklar din vardag.

Vi erbjuder en flexibel och personlig service och tillhandahåller allt du kan önska dig av kontorsmaterial, inredning, telefonitjänster, dokumenthantering, kassasystem och kaffeautomater.

Stor eller liten – vi servar alla

Det är enkelt att beställa varor och tjänster hos oss. Vi levererar till stora företag, myndigheter och till den lilla verksamheten. Alla beställer lika enkelt via vår webbshop, telefon eller mejl. Och vill du, så finns vi gärna på plats hos dig.

Din lokala kontorshandlare

Kontorsgruppen startade 1993 och har idag 23 anställda och omsätter ca 40 miljoner kronor. Våra lokaler finns centralt i Luleå. I Gällivare har vi ett lokalkontor med personal. Vi levererar varor och tjänster över hela Norden men vårt aktiva arbetsområde är hela Norrbotten.